mantras.dk

Hvad Betyder Ketose?

Skrevet d. 24. June 2020
canva.com

Du har måske hørt om den populære “Keto” diæt og at personer på denne diæt forsøger at opnå “ketose”.

Men du undrer dig måske lidt over hvad ketose egentlig betyder, og hvad det gør for kroppen.

Netop dette får du svar på i dette indlæg, hvor vi har fundet svaret til dig.

Sådan fungerer ketose

Ketose er en tilstand din krop befinder sig i når den ikke har nogle kulhydrater at forbrænde.

Når din krop er i ketose vil den i stedet omdanne fedtsyrer til ketonstoffer.

Denne metode er utrolig effektiv til at tabe sig på, og på denne måde sikrer man også at man taber fedt i stedet for muskler.

Det kan tage lang tid at opnå ketose hvis du har været vant til en diæt med mange kulhydrater og sukker.

Personer på keto diæter spiser ingen former for sukker eller kulhydrater, og opnår som regelt ketose efter et par uger med en striks diæt.

Så længe du følger en rigtig keto diæt vil din krop konstant være i ketose, og du vil tabe fedt utrolig hurtigt, især hvis du kombinere det med træning.

Du skal dog passe på med denne diæt, da den kan være meget overvældende for kroppen.

Hvis du har helbredsmæssige udfordringer bør du først spørge din læge om det er forsvarligt at udsætte kroppen for denne lidt barske diæt.

Hvis du dog er istand til at leve efter denne diæt, vil du uden tvivl opleve at du føler dig meget mere frisk, stærk og sund.

Tak for støtten

Til slut vil vi gerne takke avXperten for deres støtte til udarbejdelsen af dette indlæg. Se deres enorme udvalg af effektive kabler som et cat 6 kabel, der sikrer en stabil internetforbindelse.

Næste indlæg
I denne artikel kommer vi ind på LCHF-kuren, og hvad LCHF betyder. Som overskriften også antyder så skal du gå efter mad er ikke har nogle kulhydrater, men det er ok hvis det har et højt fedt indhold. Det betyd…
Inflammation er det samme som en betændelse, og udtrykket benyttes, når kroppen reagerer på infektioner på muskler, ledbånd og sener. Gennem kosten kan opbygge et bedre immunsystem med antiinflammatorisk kost. Hvad er …
Du har sikkert hørt om keto en helt del gange. Kuren, eller livsstilen, har været omtalt og praktiseret i større og større omfang. Men ved du overhovedet, hvad keto diæt er for en størrelse? I denne artikel vil du fået s…